Weinig nodig
22 maart 2021
De familie van… João
24 maart 2021
Toon alles

Denk jij mee over ons nieuwe platform?

Ik loop altijd over van de nieuwe plannen en ideeën en omdat ik het zelf erg heb gemist om met andere ouders ideeën en tips uit te wisselen over hoe je diversiteit kunt integreren in de opvoeding, staat een interactief platform al lang op mijn wensenlijstje voor Antropokids. En toen was daar Iris.

Zij doet op dit moment onderzoek naar hoe zo’n platform eruit zou kunnen zien en wat we daarop zouden kunnen aanbieden. Oftewel, waar jullie behoefte aan hebben!

Het platform is bedoeld voor opvoeders (ouders, leerkrachten en medewerkers in de kinderopvang) die hun kind(eren) bewust willen opvoeden met diversiteit en ze willen laten kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld. En die daarover met elkaar willen kletsen en ideeën en tips willen uitwisselen.

Vind jij het leuk om hierover mee te denken? Iris zoekt nog een aantal mensen aan wie zij prototypes kan voorleggen. Dus: ben jij opvoeder van 1 of meerdere kinderen van 0-6 jaar?

Stuur dan voor 25 maart een DM via instagram met daarin je mailadres en of je ouder, leerkracht of pedagogisch medewerker bent. Iris neemt dan contact met je op!

Tag op instagram onder dit bericht vooral ook mensen die zo’n platform ook leuk gaan vinden!

 

Het grote ontdekboek ‘Hé, wie ben jij?’ wordt op 21 mei 2021 gepubliceerd. Wil jij alvast jouw exemplaar bestellen? Plaats dan een pre-order in de shop!

[layerslider id=”24″]

Comments are closed.