Denk jij mee over ons nieuwe platform?
23 maart 2021
Recept: Gallo Pinto uit Midden-Amerika
3 mei 2021

Ieder kind groeit op in een ander gezin, een andere familie. En tegenwoordig zijn gezinssamenstellingen gevarieerder dan ooit. Al die diversiteit zie je ook terug in “Hé, wie ben jij?”.

In het hoofdstuk ‘Hé, met wie leef jij?’ vertellen alle kinderen hoe hun gezinnen eruit zien. De komende weken stel ik je voor aan een aantal verschillende gezinnen.

Bij dit bericht zie je João. João heeft een tweelingzus en samen met haar woont hij met zijn vader. João’s moeder is overleden en sindsdien zijn ze nog maar met zijn drietjes. João heeft een heerlijk gerecht leren maken van zijn moeder en hij gelooft dat als hij later dood gaat, hij haar in de hemel weer zal ontmoeten. Van zijn vader leert João trommelen, dat vindt hij geweldig!

Meer over João lees je in “Hé, wie ben jij?”. Ik ben benieuwd in wie jouw kind zich herkent en op wiens familie jullie gezin lijkt. Of misschien is jullie gezin wel weer heel anders! Super leuk om daarover met elkaar in gesprek te gaan!

Het grote ontdekboek ‘Hé, wie ben jij?’ wordt op 21 mei 2021 gepubliceerd. Wil jij alvast jouw exemplaar bestellen? Plaats dan een pre-order in de shop!

[layerslider id=”24″]

Comments are closed.