Steun Antropokids

Stichting Uitgeverij Antropokids heeft geen winstoogmerk.
Dit betekent dat alle opbrengsten die voortkomen uit de verkoop van onze producten
en alle giften worden besteed aan de uitvoering van onze doelstelling:
kinderen laten kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld.
Er zijn drie manieren waarop je ons werk kunt steunen:

 • Natasha
  Mijn dochter van 2,5 jaar ging meteen in gesprek met de karakters uit Hé, wie ben jij? Veel te zien, mooie gespreksstof met je kleuter! In de opvoeding staan we bewust stil bij diversiteit zodat onze kinderen leren dat iedereen anders is en gelijkwaardig. En dat we onze verschillen kunnen vieren! Daar draagt dit boek prachtig aan bij.
  Natasha
 • Aike
  Wat een prachtig geschreven prentenboek is Sproet, een fijne dag bij de gastouder. En heel mooi geïllustreerd. Dit wordt een favoriet voorleesboek van alle gastkinderen.
  Aike
 • Janneke
  Tenzin viert feest is en heel leuk boek dat kinderen op een leuke en leerzame wijze kennis laat maken met een andere cultuur! Het leest prettig en de kinderen zijn dol op het verhaal.
  Janneke
 • Kees
  Nederland is tegenwoordig een mooi kleurrijk en divers land, vol met verschillende mensen. Maar ondanks dat die multiculturaliteit zo voorhanden is, merk ik dat iedereen zo verdiept is in zijn telefoon dat we eigenlijk nog maar weinig van elkaar weten. Voor mijn kinderen en kleinkinderen ben ik daarom heel geïnteresseerd in de boeken en andere producten van Antropokids. Maar ik waardeer ook de ambities en ik begrijp dat er (veel) geld nodig is om al die plannen en ambities waar te maken. Ikzelf geloof ook dat wij als volwassenen veel van kinderen kunnen leren in de manier waarop zij naar de wereld kijken. Deden we dat allemaal maar een beetje meer. Om Antropokids te steunen in hun missie doe ik graag een financiële bijdrage.
  Kees
 • Eva
  In mijn conceptstore verkoop ik alleen producten waar ik zelf heel enthousiast over ben. Mijn winkel staat in Amsterdam en mensen van allemaal verschillende achtergronden kopen bij mij. Daarom vind ik het belangrijk dat zij zich kunnen herkennen in de producten die ik verkoop. Ik denk dat de producten van Antropokids daar heel goed bij aansluiten, dus ik meld me graag aan als verkooppunt van jullie kinderboeken en spellen!
  Eva
 • Janneke
  Vroeger reisden mijn man en ik veel. Sinds we kinderen hebben komt het daar niet meer van. Maar toch wil ik onze kinderen graag de wereld laten zien en vertellen over wat wij hebben meegemaakt. Daarom heb ik 'Hé, wie ben jij?' besteld. Ik kan niet wachten om er met mijn kinderen in te lezen. En ik ben ook benieuwd naar de spellen die met al die kleurrijke illustraties gemaakt gaan worden!
  Janneke